Monday, April 4, 2011

haru tua anda.?

Hai blog.! Hari ni. hari saptu. tau x. harus la tau. Aigoo.! pagi tadi panas. so saye basuh baju dengan banyak sekali. haish.!~ da kering. da lipat. awwww!~ wangi nyahh! ( lompat2 suke)

Erk.. mahap. Da terlalut lagi. sang blog, tau x, dari semalam ag ajk Incik Gewe datang kat bandar warisan ni. macam2 care saye memujuk die supaya datang ke mari.(jimat kos) sebab ade nk buat aktiviti doa selamat ckit.
Kenape saye  bersungguh2 sangat ni? Erk,, sebab esok. adalah hari keberanakan beliau. So, saye sebagai gepren kene jadi org 1st wish bday. .




Operasi 1---> Pujuk supaya Incik Gewe  supaya kemari ke....

malam tadi.: saye telah berlakon merajok2 (konon manje) sebab die tamau datang. lame2 pastu. Die pn cakap ade membe nyer awek ade kat sane. So, nk ajak depa skali. (ak orang penang ka?)  da bincang punye bincang. xjadi. haishh. Mencik!

saye memikir2. Lagi. Dan lagi.Dan lagi.. Nak pegi penang ke x ni. Kalau pegi, xtaw nak buat hape. Nak celebrate cmne. adeh.!~ mano den ghoti.. Pikey punye pikey. Saye telah melancong ke alam mimpi..
Hampeh!~
Sedor je pagi tadi. Alamak. basuh baju. Esok keje. Alamak lagi. Nak pegi penang ke x ni. Alamak skali lagi. Nak Pakai baju hape? Alamak yang last. Subuh!!!

Operasi 2----> Kejut Incik Gewe bangon
me. in pashmina



Disebabkan Incik Gewe xdiberitahu bahawa saye akn mendating dengan die arini. So, tabiat burok yang sangat saye marah ni merupakan ujian paling besar untok ari ni. Adeh!~ Saye mengcall2. Call lagi. Lgi. smpai die angkat. (payah nyeee!) At last. angkat jugak.

Operasi 3---> Kek.


Dalam keta tuh. Mase die dok sebok becerite. Kepale saye memikir. macam mane la nk beli kek ni. Aigooo..~
 Tibe-tibe,  Ah a!! Incik Gewe mengidam mahu minum soya. So, kami berhenti di sebuah 7e. lalu beliau meninggalkan saye di kereta. Saye yang mempunyai kuasa mata yang ajaib telah nampak Secret Recipe. Yaaaaayyy! menjerit sekuat hati di dalam hati. Jadi saye sepantas kilat melarikan diri ke kedai itu. yumm3~ Blueberry cheesecake. Itu yang disambar dulu ye. Pdahal bukan untuk Incik Gewe. Haha..!Moist Choc untok awk yea yayank.. tidak sampai bebetape minit. Incik meng call. (sebok) Ingin tahu lokasi. Walaupun sudah dipesan supaya menunggu di kereta. Incik yang degil telah muncul dengan pantas di belakang. Gosh!! (rosak plan)  menambahkan lagi kerosakan plan saye , "Maaf cik, hari ni hari tanpa plastik" Alamak..!! lilin tuh ko tempek je kat ats kotak. hancus je..

 Operasi 4---- > Makan pizza.


kali nih jadi. Burpp!~ Alhamdulillah.. ahak!

ps: Incik Gewe.Saye mintak mahap. Saya xmampu nk bagi ape2 untok awak. Happy Birthday. My Allah bless u and your Girlfriend. haha.. Wish u all da best. n Hope u dapat kawin cepat (suke3!) 
gonna miss u. Till we meet again.

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.