Thursday, September 29, 2011

macam suke

Salam Rabu wahai dunia..
  Hari ni xtau la kenape. Asyik rase nak senyum je. Hiks.. Agak gedik.. =p
Reseptor gatal da tersentuh da gamaknye..  haish3!~  semenjak sehari dua ni asyik terjumpa ngan seseorangg je.
Bile jumpe je ngan die saye jadi gelabah. Adoi.. Xmacho langsong. Chooyy..
Encik sum1 tuh kenalan kepada kawan saye.. Selalu jugak la tengok die.. Yang ta best tuh Encik sum1 ni ade dalam list2 pekerjaan yang direjek. Adoi..
Cemanenni.. Bile jumpe die asyik malu2. (walhal orang tu ta perasan pon )
Simptom bile jumpe Encik sum1..-->
  1.                                Muke rase panas. ketat (malu gile)
  2.                                Dade ni asyik dupdap2. macam berlari pecut 500meter.
  3.                                Kalau jalan depan die muke otomatik jadi statik. xley na senyum..
  4.                                segale barang yang dipegang jatuh2.(gelabah kambing)
  5.                                lau cerita pasal die je jadi malu..malunye3! asal ni..??
  6.                                

Ughhhhh!~ tamau la camni.. huhuk. tamau la ter feeling ngan Encik sum1..sebab die penah ade history dgn sorang minah sengal ni.. hadeh.. ramai yang ta suke lau saye feeling ngan die.  n y penting, die tuh termasuk dalam list occupation y direjek.. haha.. padan mukeku..

tapi ni la yang best jadi single.. Boley berangan n berfeeling kat sape2 je pon tanpe rase bersalah..
malu3.. hiks..
wink3~

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.