Wednesday, January 4, 2012

Jozan Dalam hati

Mase duk kolej (Taiping) dulu. Saye memang suke terperap dalam bilik mngadap lappy. Keje saye, kalau tak oline, dengar lagu, main game. Haaa.~ Sebab tuh la spek maken naik powernyaaa.!
Keje saye, kalau xberbelog ni, mencarik lagu2 baru, carik, video klip lawak.
haaa~ Paling Digemari??  JOHAN n ZIZAN. aka JOZAN.
percaye atau x, mereka bukan kesayangan saye je..
woott!

2 orang ni memang la peberet saye. Banyak jugak la video yang saye donlod pasal dorang nih. Klaka gile. Bile tengok dorang ilang stress.. Tengok skali ta penahnye jemu ngan dorang ni. Saye tengok raje lawak tiap2 musim sebab nk tengok dorang je.. hehe.. Sengal kan.
haa!
Time gadoh ngn Encik Gewe(skang tak lagi) dulu, time majok ngan rumate dlu., stress ngan exam.
Video dorang la buat saye kembali senyum. Semangat balik.. Waaaa~
promote nih.  Angau jap kat jozan.hahaa

Saye ingat lagi,mase tuh membe- membe bilik sebelah duk sibuk study untuk exam. Final lak tuh. Saye boleh je layan video dorang nih sorang2. Tergelak sorang2. Iskh! Haha..
Ape la persaan korang bile tengok orag ngadap lappy, gelak sakan, dengan headset kat tlinge. hahaaha..
kalau saye?? Rase cam nak amik lappy die, sorok lam toilet.. hahahaha
Zalimnye.. hahaha.. Tuh kalau orang lain. Kalau diri sendiri?
><

hiii~ Da lame tade rancangan baru yan ade dorang. Rindu . . . Yang ade pon johan je banyak. huu.
Yang latest nih penangan dorang paling syok bile dorang muncol lam MLM final ritu. Wakakaka..
Mase tuh saye tengah goreng kopok kat dapor. Sebab sebelom tuh kan SYOK nyer pesembahan. Bosan la.. Tibe2 dengar Jozan. Trus saye lompat dari dapur ke dpan tibi. hahaha..
Patu hari2 esoknye. trus donlod dari u tiub.Hehehehe.. Memang best la dorang ni. 8 kali tengok po saye still gelak lagi. hahaha. 8 kali? eee.. Tipuu.! Tapi hari ni pon da banyak kali tengok. naseb la umah saye tade Astrpo beyond yang de record tuh..
lau x, adek saye tade can la nk tengok miki2 die.. hahahaa.
Adek, mahapkan kakakmu yang pelik ini.. Adek saye sure nyesal dapat akak macam ni kan..-_-"

Bile jiwe kacau, tengok dorang. Haaa~ Tadi nga tringat kat orang kan.  Ha jiwe gedik nak kacau jugak.Tengok dorang la. Ingat sape?
Adelaaaa~ hahahaaha

Mule2 on9 tadi memek gak la muke.. Da lame2 tuh, nampak ijau da..Waaa.! (debor)
ahahaa.. Maknenye. ES sehat. Die on9. hahaha..Sekian gedik malam ni.

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.