Saturday, January 14, 2012

Perihal mimpi.

Memang sejak kecik saye kuat berangan.Imaginasi tinggi orang kate. hahaha. Konon nak jadi Ninja Turtles la,Kadang-kadang saye selalu doa bia doremon datang kat umah. Nak mintak lampu pengecil. Sebab nak main dalam umah barbie yang ayah beli tuh. Sebab umah barbie tuh kan ala2 banglo centuh kan. -_-"

Sekarang realistik da sikit. Da besar kan. Tapi angan-angan ta pernah la tade kan.
Mase time jadik student dulu. Saye slalu berangan tine-tibe kami dapat cuti lame gileeeee! Sebab banjir la, ape la.
Sebab mase  tuh sume ingat nak cuti je. Balaja malas.!!

Skang ni, da nak masuk alam pekerjaan ni lagi la realistik kan.hihik.! Matang la konon. cehh.~

Antara2 nye.--->
1---> Honda Jazz. my bubu bucuk sayang2.! Ni kan, si jayze ni.. Saye da jatuh cinta pandang pertame kat die.Sangat comel, cantik, kiut, miut, hot, elegen, sporty. Waaaa! Sume lah ade kat die. 1st time jumpe die kat tv je.. tapi.... Pappppp! memang tersadung, terjatuh, tersungkur. Haaaa. nk ape lagi? sume lah. Jiwe rage saye serah kat die. Saye ingat lagi saye penah cakap kat my former Encik Gewe. Kalau diberi pilihan antara die ngan Honda Jazz. Saye pilih Honda Jazz. Nape? Sebab die cinte pertame saye.
Ngan ES pon  .Same je. Lau letak 2 kat depan saye. Sumpah saye pilih Honda Jazz.(kot) Dasar gile besi betol.. ! hahahaha. Impian yang pertame saye nak dapatkan kete ni.(mampu ke) Entah bile la saye dapat pakai. Dapat yang 2d hand pon xpe. Entah2 bile saye da mampu pakai si buah hati ni, mase tuh, da kua kete lagi kiut miut cun melecun lg dari die.. Hadehh.!

piwwwit2. nk ngorat.!

2---> Volkswagen Beelte.
Si cantek maanis ni, idaman no 2. Kire 2nd opsyen la.. Haa,,~ impian no 1 pon blom tentu dapat lagik.
Tapi, xkire la kan. Orang nak bagi hadiah ke tetibekan. Haa. Sape tau. Tuh rezeki dari langit tuh. Saye amikk.! Sape tanak. Segak sangat kan. Semat bebeno la. Asal nampak je kete kumbang nih lalu, saye terbayang saye drive kete tuh. Waaa.! Boleh gile pikey. Nape la saye ta belajo bebetol dulu. Nak keje gaji besau, tapi malas nak belajo. Padan muke.. prffftt.
=p
Impia2 palsu le nih. Sape nk bagi tergolek kat kite dek oiii. Jangan mimpi looo..~ maybe dorang bagi la. Bagi tengok jap. hahaha.
3---->Vespa kecik
xpon, nak yang ni je.. Nak bawak g jkej.. breemm2.~
comelnye.! (terbayang kecomelan)wnaik vespa pakai baju ners.. waah!
ini semua impian mobil saye.!
<3
saye suke enjin. saye jugak suke kelajuan. Saye wanita pelik, dengan muke pelik, dengan perangai pelik.
Manusia memang begini. Pelik kan.
Yeah! Chills,

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.