Sunday, February 5, 2012

its time.

Menghadiri majlis kawin kawan- kawan buat saye ase macam dewsa siket. Oke. Siket la... Mase  dah berganjak, jauh da. Tapi saye masih kat sini.. dengan angan- angan n mimpi yang entah kemana.
Yea.. Saye ni budak pompuan yang masih lagi berharap dengan keajaiban.

Da sampai masenye saye manghadapi realiti. Henpon samsung cabuk saye tu,ade 3 page wallpaper. Satu gamba femily tersayang, Satu gambar Si Die kenangan yang memilukan(ayat nak sadis), satu lagi, gambar si die yang diangan2 kan.
Haaaa!
Desperate nye die ni.. (Tampar muke)
InsyaAllah. From now on, saye akan mencube lupakan kenangan dulu dan jugak angan- angan kosong
Gud bai Encik Kenangan n Encik Konon2...
sobs.!=(
babai

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.