Friday, February 3, 2012

no words.


Pheuuuhh! Setelah lame tak menulis. Oh.! haa~ Rindu nyeeehh.. Pleuk cium blog syg nii. wee.. Minggu ni minggu sibok sekali..Minggu ni jugak minggu manis.! banyak benda jadi minggu ni.|

pertama- tamanya. Saye da dapet lesen keta.! WAAAA!(jakun)
Setelah lamenye tertangguh. Well. Dapat jugak kan .. Setelah sekian lame memandu dengan haramnya. hehe...
Banyak nye halangan nak siapkan lesen ni.. Alhamdulillah.. dapat jugak akhirnye..

Minggu ni saye and the geng sibuk bersedia untuk majlis perkahwinan kawan baik kitorang.. Tak sabar nyeeehh! Kami da pon pegi beli hadiah sebessar alam kat die.. yess.! Ta sabar nk pegi majelis tuh.. tapi sepanjang pegi shopping barang2 kawen ngan Enny,Juju, Mida,Yuni. banyak nye dugaan orang nak kawen ni..
Tapi sangat seronok.! n Exciting.
Tahniah Enny. Satu persatu geng2 kami mula bina keluarga sendiri.. huu.~

Setelah ES lame menghilang dengan jayanya. Tak dapat dikesan langsung, muncul la pulak Encik FK. Ahaa. Sebenarnye tade la muncul.. die memang da lame kenal pon... huhu.. Tapi makin rapat plak ngan die..
Dato? macam tuh la die. 
Well, Encik FK masih belajar kat kolej yang saye tinggalkan beberape bulan yang lalu.  Tapi kite konvo sesame kan?? hahaha.. mengong nye lah saye ni..
Encik FK. Sempoi je. Like sejuta.,. hahaha..
(rase cam nak bagi penampar kat diri sendiri) 
Wanita gedik memang macam ni gamaknye. Adehh.. 3 orang ni la yang selalu muncul kat skrin hp sy? Oke salah. ES tade pon.. hahaha.
Encik FK ? mungkinkah?? Saye pernah tulis entry pasal die dulu. duluuu sangat. hehe..
sape tau kan?? hee.. Semenjak saye ta dengar kabar berita langsung dari ES memang kabar brite Encik FK je yang saye tau. Mungkin Allah nak jauhkan perasaan saye kat ES kot. Sebab tuh die munculkan Encik FK bagi saye tade la ingat sangat kat ES.. hurm.. Sape tau kan.. Tulah.. ketentuan tuhan ni tade sape boleh bace kan. (macam melalut je)
Saye ngan Encik FK berkawan. Tiada agenda lain. Sekadar bertanya kabar, berkongsi cerita..
Siape die di ati saye? yang tuh, belum boleh jawab lagi..

#peningdengaperangaisendiri

No comments:

Post a Comment

kawan2 si gemok.