Thursday, May 10, 2012

Emotional Talk.Again

Tengah malam. Eh bukan. Pagi buta. Saye beremosi dengan berkawan dengan lagu- lagu jiwang.
Yesterday,Love is such an easy game to play
Now i need a place to hide away.
Oh. I believe in yesterday.
Lirik yang saje je nak kacau jiwe saye memalam bute ni. hoho. Tacing.! Macam hampeh je saye ni kan.
Macam putus cinte je. Padahal da lame da putus cinta.
*sigh~
Tersedar dari tidur, di tengah2 malam. Oh. Best sangat la.(tangan ke dada mate ke atas) Uhh.!

i dunno my feeling lah. Haha. Kelakar + annoying.
Is it a crime if i miss my ex?  >_< hihik. Although he already have somebody kan.
Thats my problems. Bile ade saje orang yang mencurik hati, otomatik akan compare dengan Si Die.
Ngehs.! Now thats a crime.! Ketidakadilaaan.
 Tepon pulis cepat.
(Erk. Melampau plis. Tarik balik)

setiap tempat yang saye pegi. Setaip sudut tu ade kenangan. Sakit tau. Everythings that i own, ade kaitan ngan die. Kan. Annoying kan. Lebih meng annoying nye bile jadik camni la Haihhh.~
tula. Gedik sangat dulu. hehee.(padan muke untuk diri sendiri.)
Pasword email, no pin bank(da tukar),Email,Pasword fb, pasword blog. Sume la. Sume same. Its me n him.
Macam budak skolah x?
Senang je nak hack kalau die tau. (Mengharap die xbace entry ni) GEdik nak bercinta sakan kan dulu. hihihi
hihi. Nak jugak bgtau. Ase nak lempang muke sendiri je.






See. Almost semua tempat la ade kenangan. yang paling menyampahnye. Semua tempat tuh tempat feveret.
Yaww.! Nk langgar ngn keta laju2 je.!



Oh.! Enough la kan.. I had enough of this.
So please.
Dear lelaki, DON'T come near me. Sebab saye da penat. Saye da penat nak sedih.  Love is hurt.
Kawan saye plak marah. katenye..." Tak semua cinta menyakitkan" Itulah pasal. Saye ta peduli hal orang lain. HarHarHar(gelak tak sopan) Yang penting,
'i learn  to play on the safe side so i don't get hurt' ni Kelly Clarkson yang cakap.
Save it for the last. If ade.
Hahaha. Gelak guling2.


So Girls..~ Kalau u olls nak jugak bercinta. Teruskan .. Kebahagiaan adalah hak milik masing- masing.Kurniaan Allah..
Ps: Jangan serahkan seluruh kepercayaan, cinta n hati.
it will hurt u more.
;)

3 comments:

  1. sory ey...because tik sadis!!
    xde yg laen dah
    tukar la bru best nk tik lagi

    ReplyDelete
  2. owh.. nanti saye tuka yerk..;)

    ReplyDelete
  3. ok rileks jer....
    tgok citer ADAM HAWA lgi best....
    dpt kurangkan tension hehe :)

    ReplyDelete

kawan2 si gemok.