Thursday, March 24, 2011

kawan, saya cinta awk.!

Disebabkan terlalu free. Saye mendecide.! mau menulis lg. stelah  lame meninggalkan sang Blog.. sy nk kawan balik la ngn awak sang blog. sang blog yang setia.~ (amik aty blog)

mau cerita tentang kawan. aww.!~ jatuh cinta dengan mereka. Amat..

Sejarah pengenalan mereka terhadap saye bermula januari 2009.( macam history opp Merong mahawangsa.!) Most of them dari Kelantan. Negeri di bawah bukit yea sekalian.. Macam -macamperangai  la.
 ade yang mule2 pendiam, skang da nakal. amat.!
 Dulu slekeh je.. skang Vounge oke..~ 
Dulu bise mulot xsgt. Skang kalah ular tedong rongak. 

Tapi, yang amat terpenting sekali.. Saya telah menjatuhkan kasih sayang dan cinta terhadap mereka. sebab??


..

..

..
..

..

haha.!
sasepen kan?? 

Mereka ni nakal. Tapi baik hati.
Mereka ni kuat makan. Tapi selalu bersedekah.
Mereka ni bising. Tapi cukup ilmu.
Mereka ni sengal. Tapi sensitip.
Mereka ni suke berderap. Tapi cukup amal.

well...~
what else i'm looking for? they are what i call Friends. yes. We do fight. sometimes keeps secrets from others. kadang2 ade terase hati. 
Asam di masak bertemu jua. **eh... maksud saye. asam garam la kan..
seorang Ustaz pernah bagitahu saya. 'Adik, zaman sekarang ni kite kene bijak pilih kawan. Yang mane patot kite jauhkan kite jauhkan..'
Memetik kate2 utaz tadi, saye menyimpilkan, anda2 semua adalah kawan yang baik. dan telah membawakan saye kepade kebaikan.  (Auumm!)


name2 yang selalu disebut2.
antaranya.---->  

--


--

ops..~

jap .



lagi skroll lg..


oke2..

si unik.--> Sri Melati.
gamba ini semase kami berpangkoran~


Amirah__ The Rabbit
=p


awak kiut macam...~


Sofiya si Bekem.!


=)
Dada Penggeram
waida

Ijah-- The Sengalicious.

Zaty-- the malu2 



Shikin-- The mengilai.
=D

Saipuu~ si "Comel"
nampak kan ?
die lagi tinggi dari saye.
heee~

Aziela~


kawan saye ramai lg.! tapi mereka. Yang terbaik.~

xtido mlam mbe ak tgk entry nieyh!
kompem..




Wednesday, March 23, 2011

Awak. Yang saye Tunggu.

Nk dekat 3 pagi. mate masey xmao tutop. hamik.! sape suh tdo mati td. haish. rum8 da tdo..
tmbah pulak masalah yang melande macam air terjun. mencurah2!~ (over ckt)
mlm ni  entry sdeh lg. haha( muke nk org kesian je..) 
Memandangkan kawan2 da tido. xde sape nk dengar saye bebel. Saye cite kat awak la sang blog.
sian sang blog. saye nih susa baruk cari awk. sory sang blog.(kiss banyak2 ..)
xcukop?  hampon sang blog...( salam ngn blog)
                    **oke melampau..

Pukul 3 pagi.Saye maseh menanti panggilan dari seseorang. macam selalu. saye akn tetap menunggu.(kot2 die igt nk cl) n macam biase jugak sy akn berasa hampa dengan situasi ini. Ahuks!
Untuk pengetahuan semua, susah ye untuk meng Call awek ni. dan sgt seronok bermain game dari melayan awek yang tengah bersedih. =p
Untuk kesekian kalinye. Saya masih menunggu. Orang yang pernah saye kenal dulu. Peka, Caring, n sensitif dengan perasaan. 
 Saya kehilagan seseorang dalam hidup saya. yea. Atuk saje kan.? Xpenting untuk manusia lain(agaknye). tp Lain yea untuk manusia bername saye ni. masalah kan jadi orang yang manja dengan semua orang ni. (AL- FATIHAH untuk atok sy) semua nk feeling sedey.(haish!!)

Misti orang xtau sy naik bas sorang2 nk balik kampong. sampai stesen bas. Tiket abis.! Nak balik kolej balik.. yep.! TAKDE bas.. tenkiu.. amat banyak dugaan itu. n saye? macam biase  nangis sorang2. Ah a.! nkt stesen bas tuh. depan kaunter. mase tuh tak hengat malu da..

Awak yang saye tunggu..
mase tuh sy nk meng call awk. Tapi sy telah teringat. yang awak amat bizi pada hari itu. YA. sbb. Saye dh mengcall awk sblm tu. reaksi awk?? ow.. ok2. Awk tengah drive. sy paham.

oh!~
mase e2 sy tidak tahu untuk meminta tolong siapa. aigoo~ malangnya. mujurlah power rangers dari bulan datang(cousin). saya pulang jugak ke kampung.(org kg) wlaupun duduk d tangga bas..(^_^)"

Sy masih tunggu. agaknye awak akn call bile awk smpai kat mane2. Misti awk tau sy tgh sedey. Misti awk tau sy tengah perlukan sokongan emosi... ceh3~
Yes.! sy dapat mesej dari awak.esoknya. oh!~ mahu menangis.(da nanges pn) siape saye agaknye. 
kawan2 saye pon call sy untuk tenangkan saya. tapi awak, orang yang saya tunggu.. Mesej sahaja. majunya teknologi..

Sudah pagi. Akhirnya mate saye mengantuk . thenkiu Awak yang saya tunggu. kerana berjaya membuat saya menuggu lagi. Tahniah.!
sebab saya masih menunggu.

ps/: mengarot. mahap.
=p

xtaw pe kaitan gamba nih. tp nk letak jugak..
=p
gamba di atas menunjukkan ibu ye. sy syg mak saye. ! 
oke xde kaitan ngn entry.